over euconsulting


Euconsulting heeft bijna 25 jaar ervaring in het aanbieden van telecom producten op maat van ondernemers. Eerst in samenwerking met Euphony, sinds 2014 als preferred Orange Partner, met meer dan 2500 B2B klanten.

Dankzij onze expertise en onze ervaring kunnen wij heel flexibel inspelen op de noden van onze klanten en proactief de beste oplossing voorstellen.

Na een samenwerking met ittes kiest euconsulting er in 2022 voor om zich volledig op de telecom activiteiten te richten. Omdat telecom oplossingen doorgaans deel uitmaken van een ruimere ICT-strategie in de business, bieden wij in samenwerking met onze partner Orange ICT Expert ook complete ICT oplossingen voor onze klanten.

euconsulting | werner de kunst
Werner De Kunst
Bestuurder

Werner De Kunst is reeds 20 jaar actief in de telecommunicatie.

Vermoedelijk herinneren we ons allen de boost van Nokia , Sony Ericsson en andere merken om meer en meer mobiel te bellen en met behoud van je nummer van operator veranderen? Al snel ontdekte we met z’n allen de sms revolutie, gevolgd door data verbruik op de smartphone, telkens opnieuw een grote wijziging in de markt. BlackBerry zorgde voor een hype binnen de bedrijfswereld waar je eenvoudig e-mails mee kon verzenden , zéér efficiënt en super veilig ! Daarna kwam Apple met de introductie van de IPhone die meteen opnieuw voor een nieuw tijdperk zorgde. Apps en nog eens Apps , Samsung en anderen volgden.

Al deze uitdagingen werden getrotseerd en steeds zorgde bijkomende opleidingen ervoor dat klanten op de hoogte bleven van de nieuwste diensten en ontwikkelingen. Ondertussen draait alles rond convergente aanbiedingen , vast internet , telefonie vast en mobiel , cloudoplossingen en ICT, One Stop Shop!

Werner zorgt na bijna 25 jaar expertise samen met zijn team voor de beste dienst na verkoop onder het motto “aanspreekpunt voor & ontzorgen van elke ondernemer”

euconsulting | vincent benais

Vincent Benais
Business Pertner

Vincent Benais begon in 2004 een nieuwe uitdaging in de telecommunicatie als Orange Business Partner.

De samenwerking met verschillende telecom partners zorgden voor een waaier aan ervaring.

Hij analyseert de behoeften van de klant en stelt een oplossing op maat.

De toewijding om de klanten steeds de beste service en voorwaarden aan te bieden zorgen voor een uitstekende vertrouwensrelatie tussen de klant en Vincent.

Vincent zorgt na 16 jaar expertise en dagelijkse inzet voor de beste dienst na verkoop met als doel “klanten tevreden maken en houden want deze zijn goud waard”.

Roland verlinden | euconsulting
Roland Verlinden
Business Partner

Na een veelzijdige carrière bij de politie startte Roland Verlinden in 2003 als Business Consultant bij Euphony Benelux NV .

In 2014 besloot hij om rechtstreeks als handelsagent op te treden voor Mobistar NV, waarna hij in 2017 een partnership sloot bij euconsulting als Orange Business Partner.

In al die jaren heeft hij zich steeds meer en meer in dienst gesteld van zijn trouwe KMO-klantenportefeuille. Netwerken en zijn mensenkennis maken dat hij gegoten zit in zijn rol als Business Partner bij euconsulting.

In zijn vrije tijd kan Roland volop genieten van de vele restaurantbezoeken samen met vrienden en zijn liefdevolle echtgenote Paula.

Tevens is hij lid van 2 kookclubs, daarnaast vind je hem op alle thuismatchen van KRC Genk en PSV Eindhoven. Niet vreemd aangezien hij ex-jeugdspeler is van Thor Waterschei.

Zijn kleinzoon Manil is naast zijn job zijn leven. Hij is amper 5 jaar, maar toch hoopt Roland dat ze samen nog dikwijls de weg naar het groene veld vinden.

Guy Jannis | euconsulting
Guy Jannis
Business Partner

Guy Jannis heeft intussen meer dan 20 jaar ervaring in de telecomwereld.

In 2017 sloot hij een partnership met euconsulting als Orange Business Partner.

Bedrijven adviseren en een oplossing aanbieden op maat zijn zijn sterkste punten.

Samen met euconsulting zet hij zich dagelijks in om alle bestaande én nieuwe klanten de best mogelijke service aan te bieden.

Koen Petré | euconsulting
Koen Petré
Business Consultant

Koen Petré heeft al meer dan 18 jaar ervaring in de ICT wereld. Hij zoekt samen met klanten en prospecten naar oplossingen in zowel de telefonie - , IT- als document & Visuals wereld. Het doel is een lange termijnrelatie op te bouwen waar ontzorging centraal staat.

The move naar de cloud is reeds enige tijd ingezet, de weg van de digitalisatie al lang bewandeld.

IT-security is "hot", we trachten onze klanten zo goed mogelijk te beschermen tegen allerlei attacks.
Awarness programs opstellen met onze klanten zijn hier essentieel.

Uw trusted advisor 

Klaar om uw telecom oplossing te ontdekken?

Uw oplossing

Klaar om uw telecom oplossing te ontdekken?

Eu Consulting