Bruynseels Vochten is als familiebedrijf al ruim 40 jaar de specialist in buitenschrijnwerk op maat. Van ramen, deuren, veranda’s, serres tot volledige poolhouses, alles wordt in eigen atelier gemaakt, op maat van de klant. We praten met hen over het bedrijf, Corona en duurzaamheid. En natuurlijk ook over de samenwerking met euconsulting.

Corona

De afgelopen pandemie was voor ons een drukke periode, zegt projectleider Pieter Van Oevelen. Mensen waren thuis en gingen ook investeren in comfort in en rond de woning. Tijdens de lockdown zelf was het moeilijker om met klanten in contact te komen – ramen opmeten kan je nu eenmaal niet online doen – maar eens die voorbij was hebben we dat snel kunnen inhalen.

was hebben we dat snel kunnen inhalen.

Duurzaamheid staat voorop

Ook bij Bruynseels Vochten staan ecologie en duurzaamheid hoog op de agenda. Al onze ramen en deuren zijn isolerend, zegt Pieter van Oevelen, dus dat levert voor de klant een flinke energiebesparing op. De steeds strenger wordende EPB normen voor nieuwe woningen dwingen ons ook om te blijven investeren in steeds beter isolerende materialen.

“Elektriciteit is onze enige energiebron, die willen we nu zelf op een groene manier gaan opwekken.”

Als bedrijf zelf kiezen we eveneens heel bewust voor duurzaamheid. We leggen zonnepanelen op ons dak om gebruik te maken van hernieuwbare energie. Elektriciteit is onze enige energiebron, die willen we nu zelf op een groene manier gaan opwekken.

Daarnaast gaan we ook steeds meer materialen recupereren om bewuster met onze productieprocessen om te gaan.

Subsidies en service

Ook voor de klant is duurzaamheid uiteraard belangrijk. Wij adviseren hen in materiaalkeuze, beste prijs/kwaliteit én in mogelijke subsidies die ze kunnen krijgen voor investeringen in goede isolatie. Omdat we dicht bij onze klanten staan kunnen we hen die extra serviceook bieden.

“Omdat we dicht bij onze klanten staan kunnen we hen ook extra service bieden.”

We informeren en adviseren onze klanten vooraf zo goed mogelijk. En we zijn een lokaal bedrijf, dus mocht er nadien toch nog een aanpassing nodig zijn, dan zijn we snel ter plekke. Service na verkoop is steeds belangrijker, want dat is iets wat sommige goedkope buitenlandse spelers niet kunnen bieden. En dan zit je als klant natuurlijk met een probleem.

Opleiding voor onze medewerkers

De war on people woedt volop. Het is steeds moeilijker om geschoolde medewerkers te vinden. Daarom werven we nu vooral mensen aan met een generiek profiel, die we dan intern zelf gaan opleiden.

Daardoor kijken we ook minder naar het diploma, maar wel naar de wil om te werken en het inzicht in de functie. Dus ook iemand zonder technische achtergrond, maar met de juiste vaardigheden, is meer dan welkom bij ons.

We vinden tevredenheid van de werknemers ook heel belangrijk om onze mensen te kunnen houden. We zijn een familiebedrijf waar je echt geen ‘nummer’ bent, we verlonen heel correct en we bieden ook extra-legale voordelen.

Bruynseels Vochten is al sinds 2010 klant bij euconsulting

Door te blijven moderniseren en investeren in processen willen we onze organisatie nog sterker maken. Daarbij is ook productvariatie belangrijk. Zo zijn we nu volop aan het inzetten op de maken van poolhouses en bijgebouwen. Mensen werken steeds vaker van thuis uit, we willen hen dan ook het comfort bieden om in de beste condities thuis te werken en te genieten.

Ons bedrijf en euconsulting: een goede match

Bruyneels Vochten is al sinds 2010 klant bij euconsulting. Die samenwerking loopt volgens Pieter Van Oevelen bijzonder vlot: net als wij staat ook euconsulting dicht bij de klant. We kunnen hen op elk moment rechtstreeks bellen als het nodig is. Je krijgt meteen een echte persoon aan de lijn, geen bandje met een onpersoonlijk keuzemenu.

“We zien onze eigen waarden en eigenheid terugkomen bij euconsulting. Net als wij staan ook zij dicht bij de klant.”

Ze bieden goede service, aan heel concurrentiële prijzen. Maar vooral die persoonlijke servicesteekt erbovenuit. Toen we in 2010 overstapten van onze vorige telefonieprovider naar euconsulting, deed die provider geen enkele moeite om ons terug te halen. Ze waren toen heel groot en dachten het niet nodig te hebben. Maar toen steeds meer klanten er vertrokken kon er plots wel iets aan de prijs worden gedaan. Dat geeft weinig vertrouwen en is vooral géén service, iets wat euconsulting ons wel biedt.

De mensen van euconsulting komen trouwens jaarlijks bij ons langs om onze abonnementen te optimaliseren. Zo kan het zijn dat we nog een actief abonnement hebben dat we niet meer gebruiken en dat ze dan met ons bekijken en eventueel opzeggen. Of andersom: soms is een iets duurdere formule goedkoper op het eind van de rit. Ze volgen dat zelf proactief op. Dat is service!

Waarden en normen

We zien onze waarden en eigenheid (een klein bedrijf met een persoonlijke service) ook terugkomen bij euconsulting. Dat is heel belangrijk voor ons. In die persoonlijke service maakt euconsulting echt het verschil. Zij zitten tussen ons en de grote operatoren en dat bespaart ons heel wat tijd om zelf naar de beste oplossingen te zoeken. Want dat is iets wat de grote spelers niet voor jou doen. En al zeker niet op maat.

4.7 / 5 beoordeling door onze klanten

Klaar om uw telecom oplossing te ontdekken?

Boek een gesprek

© Four Digital